Sprachen


Strict Standards: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /usr/www/users/webagej/easyflat2/templates/smartinblack/index.php on line 112

Strict Standards: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /usr/www/users/webagej/easyflat2/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

§-a szerint 5 TMG :

easyflat
Michaela Bast
Wippenhauser Str. 50a
85402 Kranzberg

Mobil: +49 (0 ) 152-53698334
Telefon: +49 (0) 8166 9959311
Fax : +49 (0) 8166 9959312

E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web www.easy - flat.com

műszaki megvalósítás

Webagentur Probst
Taubenstraße 5
85368 Moosburg an der Isar 

Adószám: . DE262900559

Forduljon :
E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.webagentur - probst.de

 

Jogi nyilatkozat:

Felelősség a tartalmat

A tartalma az oldalt hoztak létre nagy gonddal. Az helyességét, teljességét és aktualitását tartalmak tudunk semmilyen felelősséget nem vállal . A szolgáltató vagyunk felelősek § szerint 7. 1. bekezdése TMG saját tartalmat ezeken az oldalakon az általános törvényeket. § § szerint 8-10 TMG nem vagyunk kötelesek a szolgáltató ellenőrzésére továbbított vagy tárolt idegen információkat vagy hogy vizsgálja körülmények azt jelzik, hogy az illegális tevékenységet. Kötelezettségek eltávolítani, vagy blokkolja az információk felhasználását az általános törvények nem változnak . Azonban egy lényeges kötelezettség csak akkor lehetséges, attól az időponttól a tudás egy adott jogsértés . A bejelentést követően az ilyen jogsértések , akkor távolítsa el a tartalmat azonnal .

Felelősség a linkek

Oldalunk linkeket tartalmaz külső weboldalakra, amelyek felett nincs befolyásunk . Ezért nem vállalunk felelősséget azok tartalmáért. A megfelelő vagy üzemeltetője az oldalak mindig felelős a tartalomért kapcsolódó webhelyek . A hivatkozott oldalak vizsgáltak idején összekapcsolja a lehetséges jogsértések . Illegális tartalom nem volt abban az időben az összekötő . A folyamatos ellenőrzése a hivatkozott oldalak ésszerűtlen nélkül konkrét bizonyíték a jogsértés . A bejelentést követően a jogsértések, akkor távolítsa el az ilyen linkeket azonnal.

copyright

A tartalom és a munka ezeken az oldalakon által létrehozott honlap üzemeltetője vannak kitéve a német szerzői jogi törvény . Sokszorosítása , feldolgozása, terjesztése és bármilyen hasznosítási határain kívül a szerzői jog megköveteli az írásos beleegyezése adott szerző vagy alkotó . Letöltése és másolása ezek az oldalak csak akkor megengedett, a magán , nem kereskedelmi használatra. Ami a tartalmat nem jön létre, a honlap üzemeltetője , a szerzői harmadik fél számára. Másolása vagy jelölni. Ha még mindig tudatában kell lennie a szerzői jog megsértése, kérjük a célzást . A bejelentést követően a jogsértések, akkor távolítsa el az ilyen tartalmat azonnal .

Adatvédelem

Használja a honlapunk általában lehetséges anélkül, hogy személyes adatait. Ami a mi oldalról a személyes adatok ( például név , cím vagy e- mail cím) , ez a lehető legnagyobb mértékben önkéntes alapon . Ezek az adatok nem Ön kifejezett hozzájárulása nélkül .

Megjegyezzük, hogy az adatok továbbítása az interneten keresztül ( pl. kommunikáció e -mail) lehet biztonsági réseket . A teljes védelmet az adatok hozzáférés ellen harmadik fél nem lehetséges.

Használata keretében az impresszum kötelezettséget közzé elérhetőségi adatait harmadik fél által küldött kéretlen reklámok és információs anyagok ezennel kifejezetten kizárt. A szolgáltatók az oldalak kifejezetten jogi lépéseket esetén kéretlen promóciós információkat , mint például a spam e- mailek .

2018  easyflat   globbers joomla templates